طريقة عمل لانشون اللحم فى البيت بالصور
السلام عليكم
احنا عارفين ديما ان الانشن مضر لان احنا منعرفش نوع اللحمة ايه غير انهم بيضعومكسبات طعم وريحة مع ايضا مواد كيماوية تعطي لون مع مواد حافظة ... الخ
طريقة عملو بطريقة نظيفة وصحية بالبيت
المقادير
600 جم لحم ممكن استبداله بالفراخ
بيضة كاملة +بياض بيضة
1/4 بصلة صغيرة
فص ثوم
3 ملاعق طعام بقسماط مطحون مش مليانين اوى
م/ك دقيق
م/ص زيت
1/4 حبة طماطم او معلقة صغيرة معجون طماطم
روزمارى مطحون
رشة من جنزبيل –بهارات –فلفل اسود
ملح
كمان حطتيت رشة توايل sprinkle لو مش موجودة مش لازم هية موجودة فى اى سوبر ماركت
كل المقادير تفرم فى الكبة اووووووووووووووووووووووى
تفرد على بلاستيك وممكن اضافة قطع زيتون او فلفل اسود صحيح زى ما تحبى
نلفها على شكل رول
ثم تلف بالفويل
نغلى على النار ماء به ورق لورا ثوم حبهان بصلة روزمارى
نضع رول اللحم
ونترك النار عالية
اللحم اللى استخدمته انا عارفة انه بياخد سوا فخد على النار ساعة ونص
تطلع على مصفاة وهية فى الفويل لحد ما تبرد خالص
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]بعدين نحطها فى كيس بلاستيك فى الثلاجة 6 ساعات
وبعد كدة تنفع تتقطع
والطعم زى الجاهز
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]وارجو ان يكون الموضوع نال اعجابكم